İçeriğe geç

İZmir Kültürpark Hangi Otobüs Gider

Kültürpark’a hangi otobüs gider?

Kültür Parkı yakınında şu otobüs hatları durmaktadır: 38, 6FD, B38, G2, G3.

İzmir Kültürpark hangi durakta?

Konak Kültürpark İzmir’e en yakın tramvay durağı Hocazade Camii’dir. 2 dakika yürüme mesafesindedir.

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’na hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu yakınından geçmektedir: 121, 202, 681, 691, 912.

İzmir Park hangi otobüs durağında?

Metro ile Üçyol durağına kadar gelip, oradan İzmir Park’a 7-8 dakikada yürüyebilir veya Konak metro durağından 23,193,224 numaralı otobüslere, Halkapınar metro durağından ise 70, 80,90 numaralı otobüslere binerek Yağhaneler durağında bulunan İzmir Park Alışveriş Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.

470 Eshot nereden kalkıyor?

470 (ESHOT) 470 numaralı otobüs hattının ilk durağı Tınaztepe Yerleşke Son Durak, son durağı Montrö durağıdır. 470 (Lozan Meydanı), her gün açıktır.

İzmir metro durakları arası kaç dakika?

İzmir metro güzergahı hakkında bilgiler verdik. Ayrıca her durak arasında kaç dakika geçtiği konusunda da büyük bir merak var. Her durak arasındaki süre 2 dakikadır. Genelde duraklar arası geçiş süresi ciddi bir aksaklık olmadığı sürece 2 dakikayı geçmez.

İzmir Kültürpark’ta neler yapılır?

Kapalı Alan; 14 kapalı sergi salonu, 4 konferans salonu, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, İzmir Sanat, Fuar Evlendirme Dairesi, Celal Atik Spor Salonu, Lunapark, Paraşüt Kulesi, Gençlik Tiyatrosu, Resim Heykel Müzesi, İzmir Tarih Müzesi ve Sanat Müzesi bulunmaktadır.

Kültürpark konser alanı hangi kapıya yakın?

İzmir Sanat, Kültürpark 26 Ağustos Kapısı yakınında, yıl boyunca; konferanslar, seminerler, tiyatro, film gösterimleri, konserler ve sergilere ev sahipliği yapıyor.

İzmir Kültürpark kaç kişilik?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkanlığı’na bağlı, 2870 kişilik kapasiteye sahip açık hava tiyatrosu, ulusal ve uluslararası konserler, tiyatro, halk oyunları, bale ve dans gösterilerinin yer aldığı yoğun bir etkinlik programıyla mayıs-eylül ayları arasında kapılarını sanatseverlere açıyor. Yükseklik 8 m.

Kültürpark konser alanı kaç kişilik?

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu, yurt içi ve yurt dışından birçok ünlü ismin sahne aldığı Bursa’nın en önemli etkinlik alanlarından biridir. 3.500 koltuk ve 1.500 ayakta yer olmak üzere toplam 5.000 kişilik kapasiteye sahiptir.

Kültürpark’ta kimin konseri var?

EtkinliklerBuika | İzmir. İzmir Kültürpark açık hava tiyatrosu. … Koray Avcı – İzmir. İzmir Kültürpark açık hava tiyatrosu. … Buray – İzmir. İzmir Kültürpark açık hava tiyatrosu. … Selda Bağcan Senforock – İzmir. … Berkay – İzmir. … Melek Mosso – İzmir. … hücreler. … Yasemin Sakallıoğlu – Doğru koca nasıl seçilir?Daha fazla ürün…

İzmir Semicenk konseri ne zaman?

Semicenk konseri // 3 Eylül 2024 // Kültürpark – izmirmag.

224 İzmir Parktan geçiyor mu?

Bu otobüs hatları İzmir Park yakınından geçiyor: 157, 193, 224, 484, 680, 691.

152 konakta nereden kalkıyor?

152 numaralı otobüsün ilk durağı Sosyal Konutlar, son durağı ise Atatürk Kültür Merkezi’dir.

İzmir Park kime ait?

İzmir Park Yarış PistiKonumBornova, İzmir, TürkiyeSahibiİzmir Büyükşehir BelediyesiOperatörİzmir Büyükşehir BelediyesiAçılış1997EtkinliklerFormula 3 Touring Car Motosiklet Grand Prix Türkiye Kart Şampiyonası Türkiye Pist ve Supermoto Şampiyonası Türkiye Drift Şampiyonası4 diğer hat

Konya Kültür Parka hangi otobüs gider?

Ulaşım. “Tropikal Kelebek Bahçesi’ne Kültürpark veya Yazır Dinlenme Tesisi’nden 47 numaralı otobüse binerek ulaşabilirsiniz.

Karaaslan Parkına hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Meram Karaaslan Hadimi Parkı yakınından geçiyor: 124-A, 125-A, 26-A, 79-A.

Kelebekler Vadisi Konya’ya hangi dolmuş gider?

Kelebek Bahçesi’ne Otobüsle Ulaşım: Konya Kelebek Vadisi’ne ulaşım 47 ve 57 numaralı otobüslerle sağlanmaktadır. Ayrıca Fatih Işıklar minibüsünü kullanarak da bahçeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 47 numaralı hat Kültürpark veya Yazır’dan kalkarken, 57 numaralı hat sadece Yazır’dan kalkmakta ve Kelebek Vadisi’ne ulaşım sağlamaktadır.

Manisa Fuar alanına hangi otobüs gider?

Manisa şehir merkezinden 7, 8 ve 4 numaralı halk otobüsleri bölgenin en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Magnesia AVM’ye ulaşım sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir